Author Topic: Osnovna pravila igre i dual-log/fast-relog pravila  (Read 3812 times)

Merle

  • Guest
Osnovna pravila igre i dual-log/fast-relog pravila
« on: September 02, 2014, 20:59 »
Osnovna pravila igre

      Popis zabranjenih radnji:

  • Iskorištavanje bugova ili zlorabljenje elemenata igre, [prijavite ih, umjesto da ih iskorištavate. Bit ćete nagrađeni (i to ne sa kolačićem). Aktivni lovci na bugove mogu se spomenuti u zaslugama ili pak dobiti naše povjerenje za rad na nekim višim funkcijama].
  • Iskorištavanje altova, multilogiranje i “borba u valovima“ u PvP-u [bilo da se radi o Real-Time ili Turn-Based borbi]
  • Korištenje bilo kojeg neovlaštenog (third-party) programa koji modificira igru na taj način da daje nepoštenu prednost nad drugim igračima (npr. botovi, makro-programi i auto-klikeri).
  • Vrijeđanje drugih igrača, Game Mastera, članova DEV ekipe.
  • Zlorabljenje chat-funkcije u igri u svrhu spammanja ili floodanja.
  • Krađa (in-game) likova, naziva organizacija/bandi, base-raping (sa iznimkom kada se nekog obilježi i prati).

       Ponašajte se kao odrasla osoba, koristite zdrav razum, i nemojte biti šupčina.Pravila za dual-log i fast-relog

Molimo vas da pažljivo pročitate sljedeća pravila kako biste izbjegli moguće kazne.


- korištenje dual-loga, te više likova (istovremeno) dozvoljeno je na jednoj lokaciji sve dok direktno ne utječete na druge igrače, i sve dok se radi o lokacijama koje nisu javne, već privatne. Izviđanje i “looting” (kad na brzinu poberete razne predmete) na istoj lokaciji smatraju se direktnim utjecajem i igrači koji to budu radili bit će kažnjeni.

- javne lokacije su: gradovi, tamnice (dungeons), otvoreni susreti (bilo da sretnete NPCeve ili druge igrače); dakle, one lokacije koje su dostupne svima u bilo koje vrijeme.

- privatne lokacije su: šatori, baze, mjesta otkrivena kroz misije, zatvoreni susreti (u koje drugi igrači ne mogu ući), i sve ostale lokacije koje nisu javno dostupne.

- postoji jedna iznimka: dual-log je dozvoljen u otvorenim susretima ako vaš drugi lik ne koristi nikakvo oružje niti oklop. Ovo pravilo se najviše koristi za “taxi“ svrhe.

- dozvoljeno je prespajati se s jednog lika na drugog na javnim lokacijama, ali samo ako se ti likovi ne nalaze na istom mjestu u isto vrijeme, i ako niti jedan od vaših likova nije poginuo za vrijeme re-loga. Ovo znači da je“borba u valovima“ zabranjena. Ne smijete koristiti re-log i ponovno ući u istu (javnu) lokaciju na najmanje 3 minute ako ste tamo upravo poginuli s jednim od svojih likova.


Nakon što prekršite jedno od pravila, dobit ćete ban (zabrana igranja) na onim likovima koji su sudjelovali u prekršaju:

          1. prekršaj - ban od jednog dana.
          2. prekršaj - ban od tjedan dana.
          3. prekršaj - permaban.


« Last Edit: September 04, 2014, 20:42 by Merle »