Já zcriplim i mutanta 6st se stonewallem
.. kraluje? To je podle toho jakej máš herní styl a co rád hraješ.
ps: throw + flamer mutant je fakt gut
Jak dlouho už Hraješ fo Sheepe že tu napíšeš takovou kravinu , v tb jsou jediné důležité věci a to kdo začne první , kdo má lepší postavu a věci .
uděláš si full tanka a když tě osolí někdo z max range a dpc stačí mu 1 EN zabije tě aniž by jsi věděl kde je zapomínáš na podstatné věci a to dohles , dostřel .
Pokud už by jsem měl hodnotit a rozhodovat kterej char je do tb nejlepší řekl by jsem že mut sneaker s dps buildem a dohledem okolo 40-50 hexů min dohled by měl být 35 a pak ještě záleží jak to zahraješ a pokud už na to využiješ člověka bez fast shot , kamikadze se neobejdeš k tomu 1x brd better crit , 2x ap ,early sequence , brof , ghost , 2x more crit a jestli už máš pak muta nebo humana je to jedno jakmile začneš střílet zabiješ a dokud nepotkáš jiného sneakera či větší team sundáš každého krom zkušených PK které poznají že jsi na mapě a odejdou
Co jsem napsal za kravinu?

.. To že zcripluju i mutanta s 6st i stonewallem?

.. To je pravda,ne kravina Hextalle
To cos napsal,s tím souhlasím

.. Potřeba dobrej char a když klikneš první tak vyhraješ,ezpz .. Ale co když je to tb s více lidma a ty nezačneš první? Potřeba i nějaký to HP .. proto píšu že to je věc každého jiná,protože každej hraje jinak

.. Například někdo se schovává ,střelí jednu ranu a schová se znovu

.. A někdo například jenom prostě běží a střílí (v případě tb .. chodí)