Author Topic: Switching interface through ingame options menu  (Read 2320 times)

Struan

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 79
    • View Profile
Switching interface through ingame options menu
« on: July 07, 2013, 01:00 »
While in the starting location my client crashed after I chose the Pure Evil interface from the options menu. I was running on the Fonline.exe


EDIT: I tried it again using D3D version of the client and had no trouble.
« Last Edit: July 07, 2013, 01:02 by Struan »

skycast

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 4311
  • Working on engine
    • View Profile
Re: Switching interface through ingame options menu
« Reply #1 on: July 07, 2013, 01:04 »
While in the starting location my client crashed after I chose the Pure Evil interface from the options menu. I was running on the Fonline.exe


EDIT: I tried it again using D3D version of the client and had no trouble.
At what moment you have crash? After changing interface in menu client must restart with new interface.
   

   

Struan

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 79
    • View Profile
Re: Switching interface through ingame options menu
« Reply #2 on: July 07, 2013, 01:08 »
Thats exactly when it happened. Instead of reloading it just crashed and I had to manually do it. Using D3D version it reloaded automatically. I also tested it a bit more going back and forth between both interfaces. It only happens in Fonline.exe no matter which interface I'm switching to.

EDIT: A bit more testing shows me that it only happens while running the client in window mode. One more thing, it only happens while I'm already ingame. I just tried from the main menu and it worked fine. When it crashes I see a message that says "an instance of fonline is already running".
« Last Edit: July 07, 2013, 01:14 by Struan »

skycast

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 4311
  • Working on engine
    • View Profile
Re: Switching interface through ingame options menu
« Reply #3 on: July 07, 2013, 02:57 »
You see just "an instance of fonline is already running" or other crash message?
   

   

Struan

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 79
    • View Profile
Re: Switching interface through ingame options menu
« Reply #4 on: July 07, 2013, 03:32 »
No other message

skycast

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 4311
  • Working on engine
    • View Profile
Re: Switching interface through ingame options menu
« Reply #5 on: July 07, 2013, 03:44 »
No other message
Ok, know bug, will be fixed.